Okuryazarlık Seferberliği Başlıyor

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve eşi Sayın Emine ERDOĞAN'ın Himayelerinde Okuryazarlık Seferberliği 5 Şubat 2018 tarihinde aktif olarak başlatılmıştır.

Seferberlik kapsamında, okuma yazma bilmeyen vatandaşların 1.Kademe Yetişkin Okuma Yazma Kurslarına Katılmaları sağlanarak okuryazar hale getirilmesi ve ilkokul düzeyinde öğrenim görmelerini sağlayacak olan 2. Kademe yetişkin Okuma Yazma Kurslarına yönlendirilmesi amaçlanmaktadır.  Seferberlik kapsamında okuma yazma bilmeyen vatandaşlarımız için 5 Mart 2018 Pazartesi günü itibari ile okuma yazma kursları başlayacaktır. Başvurular devam etmekte olup kurslara katılmak isteyenlerin  kendilerine en yakın okul müdür lüklerine başvurmaları gerekmektedir.

Kursa müracaat edecek vatandaşlarımıza kurs yeri ve kurs saatleri ile ilgili gerekli kolaylıklar sağlanacaktır.

Berivan   ŞAHİN

Yayın: 06.03.2018 - Güncelleme: 05.10.2021 10:20 - Görüntülenme: 206